Posted on сряда 16 септември 2020 - 17:10:34 in Други by admin

DARA - MAMACITA (Official Video)

LAN_NEWS_24изглед за печат


В полунощ премиера направи новия проект на DARA. Идеята “MAMACITA“ да се появи точно на 22-рия й рожден ден си е нейна. “Това е моят подарък за феновете точно днес. Музиката е най-големият ми празник.“ – казва тя.

В новия си проект хитовата изпълнителка смело представя както един свой друг поглед за музиката, така и още по-пораснала версия на себе си.

DARA създава “MAMACITA“ заедно с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be. Двамата записват и испанска версия на парчето, която ще търси реализация извън България.

За видеото DARA и екипът на “Вирджиния Рекърдс“ се доверяват на режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков. В него DARA играе нова и различна роля, преминава през рождения си ден, за да тръгне променена от мястото, където е била, към нещо ново.

“Обичам трап музиката и свободата да творя. Благодарна съм за всички възможности, които имам да правя онова, което искам“, споделя изпълнителката.

“MAMACITA“ излиза след супер успешния сингъл на DARA – “Ай Ай”, който се превърна в най-излъчваното парче в българския ефир през последните 5 седмици.

Вижте песента тук: ЛИНК!

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация