Posted on петък 23 март 2018 - 13:33:23 in Други by admin

Анелия - Зоопарк

създай pdf с тази новинаизглед за печат


"Зоопарк" е най-новата песен от Анелия. Парчето излезе часове преди концерта, с който певицата ще представи новия си албум. Автор на музиката е Даниел Ганев, текстът е на Петя Радева. Режисьор е Людмил Иларионов-Люси.

Песента може да видите тук: ЦЪЪК!
Posted on неделя 04 февруари 2018 - 17:47:47 in Други by admin

Лошите feat. Мишо Шамара & DJ Emotion - Опа, Опа

създай pdf с тази новинаизглед за печат


Лошите след дълго отсъствие се завърнаха с пълна сила заедно със шамара и DJ EMOTION новото им парче се казва Опа Опа надяваме се да продължат и да не се отказват!

Песента може да видите тук: ЦЪЪК!
Posted on вторник 23 януари 2018 - 10:11:09 in Други by admin

Емануела - Нотариално заверен

създай pdf с тази новинаизглед за печат


Емануела промотира новия си проект, озагавен "Нотариално заверен". Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текстът е на Петя Радева.

Режисьор и сценарист на видеоклипа е Павлин Иванов - Башмоушън, оператор - Георги Марков.

Источник: Signal.bg

Песента може да видите тук: ЦЪЪК!
Posted on вторник 23 януари 2018 - 10:09:05 in Други by admin

Криско х Dim х Боро Първи

създай pdf с тази новинаизглед за печат


Криско, Dim и Боро Първи представиха съвместния си проект, озаглавен "Мърдай". Музиката и аранжиментът са дело на Криско, текстът е написан от тримата изпълнители. Режисьор на видеоклипа е Павлин Иванов - Bashmotion.
Источник: Signal.bg

Песента може да видите тук: Цъък!
Posted on сряда 20 декември 2017 - 11:40:39 in Други by admin

Пламен и Иво - С ръка на лице

създай pdf с тази новинаизглед за печат


„С ръка на лице“ е новият проект на братята Пламен и Иво Добреви.

„Ще изненадаме феновете си с по-твърдо, хип-хоп звучене. Автор на бийта, по който ние двамата изградихме музиката, e руският музикален продуцент Diamond Style, a аранжиментът е дело на Pavell. Вдъхновението ни за този проект идва от Русия. Тенденцията известни личности да се снимат и да танцуват „с ръка на лице“ е много актуална там, вече се разпространява и в Америка, но в Европа е слабо позната. Това движение е част от модерната хип-хоп култура, подобно на популярния „даб“, който е любим на младите хора по цял свят. Искаме да пренесем движението „с ръка
на лице“ в България и да „заразим“ с него феновете на тази музика“ - коментират


Пламен и Иво.

Видеото към сингъла е дело на режисьора Николай Шопов, с когото Пламен и Иво и продуцентите им си партнират за първи път.

„Работихме по идеите за клипа заедно с Ники и екипа на Вирджиния Рекърдс. Избрахме за декор склада за строителни материали на GS Строймаркет заради необичайната среда. Развълнувани сме, защото резултатът надхвърли очакванията ни! Нямаме търпение да получим обратна връзка от феновете и да видим повече хора, които танцуват „с ръка на лице“ - допълват изпълнителите.

Двамата, заедно с DARA, Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, Християна Лоизу и Невена Пейкова, ще видят първите реакции на публиката още тази неделя /03.12/ от 17:00 ч. в Mall of Sofia (площадка IMAX) по време на обща фен-среща за представянето на „БГ Хитове до скъсване, Vol. 3“ – новата компилация, включваща техни хитови парчета като „Не ти мисля зло“ и „Няма да си тръгнеш с друг“.

Взето от сигнал.бг!

Песента може да видите тук: Цъък!
Posted on четвъртък 23 ноември 2017 - 09:33:19 in Други by admin

Дебора ft. Ангел - Силна

създай pdf с тази новинаизглед за печат

Точно след като биг брадър изгони Дебора тя промотира новото си парче с Ангел.

Новото видео на Дебора е към песента "Силна", в която участва и Ангел. Сингълът е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, текст на Йордан Гергов. Режисьор на лентата е Йордан Петков.

Източник: Signal.bg

Песента може да видите тук: ЦЪЪК!
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6 7