Posted on петък 17 март 2017 - 15:58:28 in Други by admin

Сексапилната Ванеса с нов хит "Още"

LAN_NEWS_24изглед за печат


Страст, игри на съблазняване, много сексапил. Като сцена, извадена от хитовата еротична поредица „50 нюанса сиво“. Така може да се опише „Още“ – новото видео на Ванеса, което направи премиерата си днес в ефира на Фен ТВ.

Песента е по музика и аранжимент на Иркенц Хюка, а текстът е написан от Мариета Ангелова. Режисурата на видеото е поверена на Николай Скерлев.

„Никога не съм била по-дръзка във видеоклип. Но мисля, че беше време да се покажа и в такава светлина. А и песента (ме) предразполага“ – смее се Ванеса.

Младата надежда на Ара Мюзик залага на провокативен текст и още по-провокативно видео. Атрактивната изпълнителка представя на феновете ударно парче, което продължава линията на предишния ѝ проект „Послушната“.

„Целенасочена съм и с продуцента ми Виктор Касъмов подготвяме доста интересни проекти. Очаквайте неочакваното!“ – категорична е Ванеса.

Талантливата певица споделя още, че нашумялата поредица „50 нюанса сиво“ много ѝ е допаднала и още докато е четяла книгите се е замислила за видеоклип в такава насока.

Песента може да видите тук: Цъък!

Източник: signal.bg

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация